Az ápolónöi munka az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb pozíció a külföldi munka kínálatunkban. Ápolónöi állast az Egyesült Királyságban (Anglia), Ausztriaban, Németországban, Hollandiaban és Belgiumban tudunk ajánlani. Ezeket a pozíciókat az Ön számára már évek óta fentartjuk. Ez a munka megköveteli, hogy az illetö ismerje az idegen nyelvet, empátikus legyen, a pozitív hozzáállás az emberekhöz és a segíteni akarás a rászorulókon.

Az ápolónö szolgáltatást nyújt a belföldi ügyfeleknek othonukban (Ausztria, Németország, Anglia, Hollandia), de az otthonokban is (Anglia, Belgium). Ellátás elsősorban az időseknek. Az ápolónöi munka stabilitást, vonzó pénzügyi értékelés, dolgozást emberekkel, felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokat, a szakmai fejlődés és még sok más kínál. Munkakörülmények egyes országokban az után jelenik meg ha rá kattint bármely pozícióra az alábbiak közül.

A közvetítői munkát külföldön a munkaügyi szociális és családügyi engedély alapján elöadjuk. Több éves együttmüködés alapján dolgozunk együtta legjobb a nemzetközi partnerekkel és munkaadókkal. Évente sok munkaállásval rendelkezünk külföldön. Az ápolónöknek kiváló munkakörülményeket, szakmai együttműködés, teljes körű szolgáltatást, segítséget a adminisztrációval a külföldi szolgálatóknál, a különböző tanfolyamok és egyéb szolgáltatásokat kínálunk.

Ápolónöi állást ezekben az országokban kínálunk:

Súbory cookie použité na tejto stránke sú kategorizované a nižšie si môžete prečítať o každej kategórii a povoliť alebo zakázať niektoré alebo všetky z nich. Ak sú kategórie, ktoré boli predtým povolené, zakázané, odstránia sa z vášho prehliadača všetky súbory cookie priradené k tejto kategórii.